Mixed Reality architecture

Zie hoe 3D modellen in de omgeving passen

en hierop reageren

Mixed Reality

Bekijk Animatie
Mixed Reality Machine

Virtuele Machine

Presentatie

Bekijk animatie

Weergave op

• Scherm
• Tablet
• Telefoon

• Beurzen

• Offertes

• Presentaties

• Voor installatie

Augmented Reality Machine Presentation

Virtuele Machine

Software overlay

Bekijk animatie

Bekijk machine gegevens

in virtuele omgeving

Mixed Reality Architecture

Virtueel Model

in uiteindelijke omgeving

Bekijk animatie
Meeslepende Presentaties

Interactie met de omgeving

Virtuele bediening

 

Mixed Reality

Gemengde werkelijkheid (MR) of interrealiteit is de vermenging van de werkelijke wereld en een virtuele (schijnbare) wereld. Deze wordt via computers gecreëerd.

Met MR kan een virtueel ontwerp (gebouw, machine, etc) in de omgeving geplaatst worden. Het ontwerp kan op de omgeving reageren, of er kan mee gecommuniceerd worden.

Zo kunnen de gegevens van een virtuele machine getoond worden. De virtuele machine kan door iedereen bediend worden, allemaal als virtual reality. De volledige machine operatie kan bekeken en aangepast worden.

Een gebouw kan op de uiteindelijke locatie getoond worden. Verschillende ontwerpen kunnen bekeken worden om te zien hoe deze in de omgeving passen.
Image

Mixed Reality Machine

Presentatie van een virtuele machine op beurs. Virtuele machine inclusief robots and flexibele product shuttles (Flexible Manufacturing System). De product shuttles bewegen onafhankelijk. De robot en product shuttles bewegen gelijktijdig en “interacteren” met elkaar. De machine wordt opgebouwd om het flexibele virtuele concept te benadrukken.

Aan het begin is de lege beurs nog te zien. De virtuele machine kan, indien gewenst, meteen getoond worden. De robot data (robot performance) wordt direct uit de virtuele machine gehaald en reageert op veranderingen. Wanneer de gebruiker de bewegingen van de robot verandert, worden de robot bewegingen en performance data ook aangepast.

Mixed Reality Architectuur

Virtual gebouw dat geprojecteerd wordt in de uiteindelijke omgeving. Het model kan tijdens de virtuele presentatie aangepast worden.

Zo kunnen zowel het ontwerp als eventuele aanpassingen heel snel geëvalueerd worden.

Veranderingen kunnen meteen doorgevoerd en getoond worden. Eventuele "installaties" en interieur kunnen ook meegenomen worden en separaat geëvalueerd.

Image

DuskLight iscreativeeffectiveaccurateprofessionalequippedinnovativesupporting its customer to be successful

YouTube
LinkedIn
Pinterest
Contact Us
Adres:
Muntmeester 519
5406 BK Uden, The Netherlands

Email: contact@dusklight.nl
Telefoon: +31(0)6 129 967 34