Slide background

Concept presentaties

• Beurzen

• Offertes

• Bedrijfsbezoeken

Bekijk Animatie

Op Telefoon, Tablet, Webcam of Headset

Slide background

Interactieve

Training

Bekijk Animatie

Software

Ondersteund

Interactieve animaties

Onderhoud

Tablet

Telefoon

Headset

Interactieve ondersteuning

Effectieve Trainingen en Onderhoud

Tablet, Telefoon, Webcam, Headset

 

Augmented Reality

Augmented reality (AR) is een live, direct (of indirect) beeld van de werkelijkheid waaraan informatie wordt toegevoegd. Informatie wordt aan het beeld toegevoegd om de gebruiker te ondersteunen of van extra informatie te voorzien.

Middels AR wordt een object herkend en een interactief software menu kan toegevoegd worden (zie beeld rechts). Een software menu ondersteund de gebruiker bij het identificeren van de onderdelen of het vervangen ervan.

Ter verduidelijking van de specifieke onderdelen, worden deze separaat getoond middels animaties. Hiermee kan een zeer effectief training programma opgezet worden. Of kunnen onderhoudsmonteurs directe feedback krijgen over een te vervangen of te controleren onderdeel.

De informatie kan ook uit het algemene bedrijfsproces gehaald worden om de gebruiker specifieke informatie van dat proces te laten zien (efficiency, rendement, tijd tot volgend onderhoud, etc.).
Image

Interactieve Schakelkast

Augmented Reality overzicht van een schakelkast. Na herkenning van het object wordt een extra software menu getoond.

De verschillende onderdelen kunnen individueel bekeken worden door het  onderdeel te selecteren. Animaties zijn opgenomen ter verduidelijking van de te nemen acties.

Augmented Reality Robot

Concept robot welke verschijnt na scannen van een beeld of plaatje. De verschillende functies (bewegingen) worden uitgevoerd om een volledig beeld van het uiteindelijke ontwerp en functionaliteit te geven.

Het ontwerp kan via een tablet, telefoon of headset getoond worden.